Információ
Ha többet szeretne tudni a weboldalunkról, kérjük, ellenőrizze az alábbi linkeket.
Felhasználási feltételek Segitseg Cookie
Kategóriák

1 - 2 / 6

Leírás

Eladó 2012-ben épült iker típusú emeletes ház Kilyénben, Sepsiszentgyörgytől 4 km-re, Brassótól 26 km-re. Az ingatlan hasznos területe 229,56 m2, melynek felosztása: 2 apartman: Alaksor+földszint+emelet.
1. Apartman felosztása: Pince kazánházzal. A földszinten található konyha, nappali, 1 halószoba ahová beépíthető egy fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és teraszhoz kijárat az egyik szobából.
2. Apartman felosztása: Pince Kazánházzal. A földszinten konyha, nappali, fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és terasz.
A ház 590 m2-es telken fekszik. Víz és villany bevezetve, kanalizálás a kapu előtt, illetve a kazánház fáskazánnal felszerelt.
Az épület szerkezete részleges alagsor, földszint és emelet. A 25 cm vastag falak alatt egyszerű betonalapok és beton keresztfalak találhatók.
A földszinten és a tetőtérben a padló fából készült, gerendákból áll, amelyeket a teherhordó falak és a belső válaszfalak támogatnak. A tető fagerendás, és kerámia cserép tetővel rendelkezik.
Az ingatlan gondosan megválasztott minőségi alapanyagból épült. A ház abban az előnyös helyzetben van, hogy leendő tulajdonosa maga fejezheti be saját izlése vagy igénye szerint a belső dizájn kialakítását.
A tulajdonos elsősorban egyben szeretné értékesíteni az ingatlant.
Az ingatlan szomszédságaban található egy 1231 m2-es telek, mely a hirdetési ár felett 18000 Euróért megvásárolható!
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40757 393 463

Ár: 129.900 Euro

De vânzare casă tip duplex, într-o zonă extrem de liniștită, în Chilieni, 4 km de la Sf. Gheorghe și 26 km de la Brașov. Proprietatea are o suprafață utilă de 229,56 m2 fiind compus din: 2 apartamente:
1. Apartament: pivniță cu o cameră,centrala termica pe lemn , la parter este o cameră de zi, bucătărie si dormitor. La etaj 2 dormitoare,unul acces la balcon ,baie.
2. Apartament: pivniță, cameră de zi, bucătărie, 3 camere, 2 baie, gardrob și terasă.
Structura clădirii este cu subsol parțial, parter. Fundațiile sunt izolate sub stalpii de cadru, iar între stalpi sunt fundații continui de beton simplu și cuzinet armat. Peste parter si mansarda planseul este realizat din grinzi de lemn, ce sunt rezemate pe zidurile portante si pe cele interioare de compartimentare. Acoperișul este de tip sarpantă din grinzi de lemn, cu astereala și invelitoare din țigle ceramice.
Proprietatea a fost construită din materiale de calitate atent selectate. Casa se află într-o situatie avantajoasa, încât viitorul său proprietar poate finaliza proiectarea designului interior în funcție de nevoile.
Proprietarul dorește în primul rând să valorifice imobilul în întregime.
În vecinetatea proprietãții se aflã un teren arabil de 1231 mp și are prețul de 18000 Euro.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon +40757 393 463 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.

Pret: 129.900 Euro

https://youtu.be/-ZdiqgLlAsQ

Hirdető adatai

Seller's picture
Magánszemély
Regisztrált 21/03/2019

Hirdetes helye

Romania, Kovászna , Sepsiszentgyörgy
Grigore Balan

Eladó e-mail címe

Bezárás
liamg@utnafsllew.com
- nem lehet másolni és beilleszteni a leveleket, újraírnia kell
- ne küldjön spameket
- csak olyan kérdéseket tegyen fel a termékkel kapcsolatban
- ne légy udvariatlan
Helló! Bejelentkezés hogy többet kapjon.
Otthon Keresés Kedvenc hirdetesek A fiókom Figyelmeztetések Személyes adataim Saját hirdeteseim Küldjön e-mailt
Szűkítse a keresést
Kulcsszó
Kategória
Helymeghatározás

Ország

Megye

Város

Képek
Ár

Ár:

-
Fejlett
Uj keresés