Eladó családi ház Kézdivásárhelyen!

Romania, Kovászna , Sepsiszentgyörgy
Közzétéve 2 hete
ID #5651
QR CODE
98600 Euro
Eladó családi ház Kézdivásárhelyen!
Romania, Kovászna , Sepsiszentgyörgy,
Közzétéve 2 hete

Leírás

Kézdivásárhely központjában, a Gábor Áron téren, eladó #családi #ház, melynek egyik különlegessége az óriási udvar, ami ritka a városi környezetben.
Az ingatlan tágas, 3 szobával, konyhával, kamrával, fürdőszobával és 2 előszobával rendelkezik, valamint van egy külön vendégszoba is.
A telek 3 bejárattal is rendelkezik (1256 m2), ami nagyon praktikus lehet. A víz, gáz és villany bevezetve. Az épület téglaépület, az 1900-as évek elején épült, de felújításra szorul.
A fűtés gázzal működik, csempekályhával, a melegvizet bojler biztosítja.
Az udvarban sokféle gyümölcsfa és bokor található, mint például a ribizli, meggy, alma és több mint 150 rózsabokor. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy szerelő gödör.
Ha szeretne egy igazi kertvárosi hangulatot a város szívében, akkor ez az ingatlan lehet az Ön álmai otthona!
Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0767 705 222.
Irányár: 98.600 Euro
https://wellimob.ro/csaladi-haz/kezdivasarhely/
#eladó #tömbházlakás #üzlethelyiség #terület #házak #panzió
#kiadó #ingatlanok #well #wellingatlanok #ipariépület #kereskedelmiépület #irodák
Vă propunem la vânzare o #casă de locuit în centrul orașului Târgu Secuiesc, una dintre caracteristicile sale speciale este curtea de mărime impresionantă (1256 mp), care este rară în mediul urban.
Imobilul este spatios, dispune de 3 camere, o bucatarie, o camara, o baie si 2 holuri, mai exista si o camera de oaspeti.
Dispune de toate utilitățile: apă, gaz, canalizare, current electric, iar încălzirea se realizează prin sobă de teracotă pe gaz, apă menajeră cu boiler electric.
Clădirea este construită din cărămidă, la începutul anilor 1900, necesită renovare.
În curte veți găsi o varietate de pomi fructiferi și tufe de coacăze, cireșe, mere și trandafiri. De asemenea, proprietatea include un garaj, canal auto.
Nu pierdeți ocazia de a deveni proprietarul acestei proprietăți speciale!
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0767 705 222 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.
Preț: 98.600 Euro
https://wellimob.ro/casa-familiala/targu-secuiesc/
#apartamente #case #teren #devanzare #imobiliare #spațiucomercial #garsonieră #pensiune #deînchiriat #well #wellimobiliare #spatiuindustrial #birou #casadevacanta

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

  Magánszemély
  Regisztrálva. 21. Mar 2019
  A hirdetővel való kapcsolatfelvételhez be kell jelentkeznie, vagy regisztrálnia kell egy új fiókot.
  98600 Euro

  Eladó adatai

  Hirdetés helye

  Romania, Kovászna , Sepsiszentgyörgy
  Grigore Balan