Információ
Ha többet szeretne tudni a weboldalunkról, kérjük, ellenőrizze az alábbi linkeket.
Felhasználási feltételek Segitseg Cookie
Kategóriák

1 kép

Leírás

A spirulina egyszerre baktérium és fotoszintézisre képes növény. Zöldes-kék pigmentjei a széndioxidot és vizet a napenergia segítségével átalakítják összetett szerves anyagokká. Ez a szintézis folyamat a spirulinát egyszerű és ugyanakkor kiváló minőségű bioélelmiszerré teszik, amely koncentrált formában tartalmaz értékes, a növényi eredetű táplálékban nagyon ritka anyagokat.

A „Spirulina Tablets” kitűnő termék azok számára, akik javítani akarják általános egészségi állapotukat, vigyáznak a testsúlyukra, méregteleníteni akarják a szervezetüket és erősíteni annak vitalitását

A hatóanyagok hatása

A spirulina sejthártyája „puha” mukopoliszacharidokból épül fel, éppen ezért az emberi szervezet könnyen emészti meg és asszimilálja (több, mint 60%-ban) ennek a mikroalgának a kiváló minőségű fehérjéit, amelyek tartalmazzák az összes, az ember számára szükséges aminosavat, beleértve a 8 esszenciális aminosavat is. Az állati eredetű termékekkel összehasonlítva, amelyek nagy mennyiségű zsírt tartalmaznak, a spirulinában mindössze 5-6% zsír van, általában az emberi szervezet számára nagyon értékes többszörösen telítetlen zsírsav formájában. Ezek között megtalálható a linolénsav és a gamma- linolénsav, amely utóbbi a természetben csak az anyatejben található meg.

Ezen túlmenően, a spirulina a leggazdagabb ismert természetes A-, B12-, E- és F-vitamin forrás. 10 g spirulinában 3 napi ajánlott adag B12- vitamin. A cianokobalamin (B12-vitamin) hiánya észlelhető az ötven év felettiek, vegetáriánusok, terhes nők, javíthatatlan dohányosok, a gyomor- bélcsatorna megbetegedéseiben szenvedők esetében. A B12-vitamin hiánya gyengeségben, fokozott fáradtságban, csökkent munkabírásban, memóriazavarban, menstruációs zavarokban nyilvánul meg.

A spirulina egyidejűleg tartalmazza az ásványi anyagok és nyomelemek széles skáláját. Meg kell említeni a jelentős mennyiségű antioxidánsok, mint például a beta-karotén, szelénium és germánium jelenlétét, éppen ezért a spirulina 5-ször több vasat tartalmaz, mint a sörélesztő vagy a kapor.

A spirulina adagolása egy hónapon keresztül jelentősen fokozza a tónust, normalizálja a vérnyomást, hozzájárul az anyagcsere folyamatok javításához, a szervezet nem specifikus ellenálló képességének növeléséhez, antitoxikus és antianémiás hatása van.
Rendelje meg itt:
A regisztráció teljesen ingyenes:https://ro.coral-club.com/registration/?REF_CODE=232288635797
https://ro.coral-club.com/shop/products/49602.html

Hirdető adatai

Seller's picture
Magánszemély
Regisztrált 08/08/2016

Hirdetes helye

Romania, Bákó , Beresti-Tazlau

Eladó e-mail címe

Bezárás
.
- nem lehet másolni és beilleszteni a leveleket, újraírnia kell
- ne küldjön spameket
- csak olyan kérdéseket tegyen fel a termékkel kapcsolatban
- ne légy udvariatlan
Helló! Bejelentkezés hogy többet kapjon.
Otthon Keresés Kedvenc hirdetesek A fiókom Figyelmeztetések Személyes adataim Saját hirdeteseim Küldjön e-mailt
Szűkítse a keresést
Kulcsszó
Kategória
Helymeghatározás

Ország

Megye

Város

Képek
Ár

Ár:

-
Fejlett
Uj keresés